woensdag 31 januari 2018

Sneeuwklassen 2018 - Verslag 6

Aan zij die meegingen naar Stanzach, Gegroet.

Aan zij die niet meegingen,  Ook Gegroet. 30 januari,

Na ons ontbijt zijn we direct moeten gaan skiën. Het leek koud te worden maar om 11u kwam de zon erdoor. Het was schitterend weer op de skipiste.

Het gaat alsmaar beter met de Kids, dus ze vliegen al de berg af zoals echte professionelen.
Nu, niet echt, maar morgen is het wedstrijd. Dan komt de kat op de koord. Iedereen komt van dezelfde afdaling, en hopen dat ze de eerste zijn. Dus ze hebben vandaag goed getraind.
Alvast veel succes voor morgen aan alle deelnemers.

Na het middageten moesten we ons reppen om de lijnbus te halen richting Holzgau. Daar hebben we in het zonnetje geklommen richting de hangbrug. Toch altijd een spectaculaire oversteek van het dal met onder ons een kabbelend beekje. We sluiten af met een grappige en zeer gevaarlijke afdaling, richting het dorp. Deze gebeurt meestal op ons achterwerk. En ook dit jaar lukte dit aardig. Alleen 1 van de kids van Vilvoorde is de weg kwijtgeraakt. Maar Meester Jenthe is hem gaan redden… Eenmaal beneden moesten we ons nog haasten om op tijd de bus te nemen. We hebben nog snel een foto van de sneeuwman van Holzgau genomen, het moet daar verschrikkelijk hard gesneeuwd hebben de laatste maanden, want deze was reuze. En zeer mooi.

Na het avondeten hebben we ‘Binnen de minuut’ gespeeld. Zware concurrentie tussen de verschillende groepen, zodat ze morgen de gele jas niet moeten dragen.

En dan nog een gokwedstrijdje… Wie wint de ‘Binnen de minuut’ tussen Tim en Vera….

Na zoveel opwinding en een vermoeiende dag,  een dikke dodo,

Een droom, ze vallen allen heel vlug in slaap. Als engeltjes dromen van de wedstrijd van morgen waar ze allemaal zullen winnen. En ze worden door ons allen aangemoedigd.

Tot morgen, jij ook?


Groetjes TGV.