vrijdag 26 januari 2018

Sneeuwklassen 2018 - Verslag 2


Aan de thuisblijvers, 26 januari,

Het was een drukke ochtend, we moesten eten (verwennerij van Myriam), ons klaarmaken, de TGV samenstellen, ons klaarmaken voor hét grote moment….. de EERSTE skiles.

Met veel vallen en opstaan, Greetje je moet wel latten aandoen om te vallen, hebben we ons door de eerste skiles geworsteld. En ze hebben het schitterend gedaan. Ons beginners zijn al volledig mee met het ploegverhaal: het begin van alles. Ze zijn al zoals groten van den berg gekomen. De gevorderden hebben zich ook geweldig geamuseerd. Tim moest even worden bijgestuurd, maar ja, hij wil winnen van mij 😉.

Iedereen was wel uitgeteld. Na de les dus moesten we wat energie opdoen bij ons middagmaal. Klaar om te vertrekken naar de grote berg. Als de bus ter plaatse geraakt…

Dus maar wéér stappen….. naar de skipiste van de Jochelspitze. We zijn met de lift helemaal naar boven gegaan, daar in een flits gespeeld, en dan helemaal teruggekomen…. Met een andere bus en de vrienden van Vilvoorde.

Het begin van de TGVforever met vlag, kreet en naam.

Na een welverdiend en lekker avondmaal, hebben we gezellige spelletjes gespeeld.
Gele frak met appel en zwarte bollen. Ieder heeft gelachen en gezellig meegespeeld, maar dan hoge tijd om onder de wol te kruipen.
Iedereen viel zoals een blok in slaap…

Dikke dodo en tot morgen.


Voor de nieuwsgierigen: