woensdag 31 januari 2018

Nieuws uit Stanzach

Beste ouders,

U krijgt van mij nog de laatste informatie uit Stanzach. 
Alles gaat nog steeds prima met de kinderen. Ze zijn nog steeds enthousiast en doen goed mee.
Zoals u reeds kon lezen in het verslagje van gisteren hebben de kinderen de hangbrug in Holzgau bezocht.

Vandaag hielden ze hun skiwedstijd. Als Tim vanavond (of moet ik zeggen vannacht) nog een verslag doorstuurt, weten we waarschijnlijk wie de winnaars zijn.

Verder hebben ze een wandeling tot aan de Lech gemaakt. Dichter in de buurt van hun heem hebben ze kunnen genieten van de sneeuwpret. Zoals juf Greet het uitdrukte: “Vandaag hebben ze kunnen glijden in den hof !” Plezier gegarandeerd.

Maar de grootste pret moet nog komen ! Het is de laatste avond !
Na het avondeten maken ze de kinderen zich op om … naar het casino te gaan. Tijdens dit spel kunnen ze geld verdienen om … naar het bal te gaan. Zeker weten dat ze plezier zullen maken.

Na een iets kortere nacht, zullen ze morgenvroeg eerst hun koffers moeten maken. Nadien volgt nog een wandeling in de buurt. Omstreeks 19 uur vertrekt de bus dan richting Beigem.

Morgenvroeg mag u van mij een telefoontje verwachten wanneer de bus aan de Belgische grens is. Juf Greet belt me dan op.
Dit kan heel vroeg zijn, maar ook iets later. Alles hangt af van de toestand op de weg en het verkeer.
Mag ik dus vragen dat u uw gsm opgeladen naast uw bed legt zodat ik u onmiddellijk kan bereiken als de kinderen vroeg zouden aankomen. Het is voor uw kind fijn als u tijdig op school bent zodat ze dadelijk met u mee kunnen. Na tien dagen vol plezier en een lange nachtelijke busreis zijn ze echt moe. Dan willen ze vooral snel naar huis.

Kan ik u niet bereiken, ga ik verder met de lijst en bel eerst de ouders op die onmiddellijk antwoorden. Ik probeer het dan later nog eens bij de ouders die ik niet kon bereiken.

Dank voor uw medewerking en graag tot vrijdag !

Met vriendelijke groeten,

Myriam Eynikel
Directeur GBS 't Mierken
02/269 50 17